Eylül 25, 2021

Teknik Şartnamede Yemeklerin Malzeme Miktarlarını Gösteren Listede Gramajların Ayrı Verilmemesi Sağlıklı Teklif Oluşturmayı Engeller

Teknik Şartnamede Yemeklerin Malzeme Miktarlarını Gösteren Listede Gramajların Ayrı Ayrı Verilmemesi Sağlıklı Teklif Oluşturmaya Engel Teşkil Eder
Mayıs 27, 2021

Maliyet Unsurlarında Yapılan Düzenlemelerin Gerçekçi Teklif Maliyetlerinin Belirlenmesini Ve İşin Sağlıklı Şekilde Yürütülmesini Engelleyici Nitelikte Olduğu

maliyet unsurlarında yapılan düzenlemelerin gerçekçi teklif maliyetlerinin belirlenmesini ve işin sağlıklı şekilde yürütülmesini engelleyici nitelikte olduğu
Ağustos 23, 2019

Yemek Aşırı Düşük Hazırlama – Ekmek Fiyatının Ankara Halk Ekmek Fabrikası Fiyatlarıyla Açıklanabileceği

Karar No              : 2019/UH.I-932 BAŞVURUYA KONU İHALE: 2019/243039 İhale Kayıt Numaralı “Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Taşımalı Eğitim Kapsamındaki İlk ve Ortaokul Öğrencilerine Bir Öğün […]
Ağustos 21, 2019

Yemek Aşırı Düşük Savunmasında Nakliye Giderinin Sorgulanamayacağı

Karar No              : 2016/UH.I-1267 BAŞVURUYA KONU İHALE: 2016/10246 İhale Kayıt Numaralı “Malzemeli Yemek Pişirme Dağıtım ve Sonrası” İhalesi KURUM TARAFINDAN YAPILAN İNCELEME: Muğla İli Kamu Hastaneleri […]
Ağustos 17, 2019

Yemek Aşırı Düşük Teklif Savunması Hazırlama – Sucuk Girdisinin Açıklanması – İhale Danışmanlığı

Karar No              : 2018/UH.I-785 BAŞVURUYA KONU İHALE: 2017/563896 İhale Kayıt Numaralı “Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürlüğü, Çorlu Huzurevi Müdürlüğü, Tekirdağ Kadın Konukevi Müdürlüğü, Tekirdağ Çocuk Destek Merkezi […]
Temmuz 26, 2019

YEMEK AŞIRI DÜŞÜK NEDİR VE NASIL HAZIRLANIR?

MALZEMELİ HİZMET ALIM İHALELERİNDE AŞIRI DÜŞÜK TEKLİF AÇIKLAMASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Giriş Malzemeli yemek hizmeti alım ihaleleri, içerdiği yemek malzemesi ve gerektirdiği hizmet göz önüne […]